За нас

Сдружение “Аруна” е основано през 2005-та година от Кшиштоф Марчин Чехович (Krzysztof Marcin Czechowicz). Основната цел на сдружението е да се грижи и съдейства за повишаване на знанията, уменията и физическата култура на своите членове и сподвижници в областта на духовният и здравословен начин на живот. Неделима част от това е и постигането на вътрешно равновесие и по-високо обществено съзнание.

Сдружението провежда курсове и семинари по Йога. Курсовете се водят от старши учител Кшиштоф Марчин Чехович (Krzysztof Marcin Czechowicz), който работи с йога от 30 години. Посвещавайки се на своите ученици и поелите по пътеките на йога, той води тези и други курсове на територията на България, Полша и Литва. Музикант по образование и с всестранни интереси, завладява с веселия си нрав и открита природа, водейки към мъдростта на йога.

Ежемесечната ни програма може да видите от нашият Календар със събития.

Местата на които провеждаме ежедневните си практики, може да видите от интерактивната карта по-долу. Те са:

  • Пловдив, ‘Център за холистично здраве’, ул.Иван Рилски #52
  • Пловдив, ‘Окинава Карате’, стадион ‘Пловдив’
My location
Get Directions

За всякакви въпроси може да пишете на нашият пощенски адрес team@omkara-kshyshtof.org или оставете коментар в секцията “Въпроси, мнения, коментари”.

 

2 comments to За нас

  • Свържете се с Тони (тел. 0889526467), тя има най-подробна информация.

  • Aneta Taneva

    Моля, дайте малко повече подробности за пътуването до Хайдушки поляни. Кога и откъде се тръгва, има ли осигурен транспорт, колко ще струва, къде ще се нощува, до кога и къде да се запишем, ако решим да дойдем.