Летен йога лагер, Варвара, Септември 2012

Скъпи Приятели…

… чакаме, чакаме и ще дочакаме, на 5-ти Септември вечерта започваме LYL 🙂 (Летен Йога Лагер) във Варвара.  Тази година ще има между другото:

 • йога на лицето;
 • съединение с 5 елемента;
 • медитации с Майката Земя;
 • различни крии;

… както и различни интерактивни процеси и игри. Всеки ден ще посрещаме слънцето с практика до морето. Семинара завършваме на 8-ми вечерта.

Кратък график на занятията:
– сутрин: начало в 06:00, край в 09:00
– следобед: начало 17:00, край в 20:00
През останалото време разполагате напълно с времето си. 🙂

Карта и координати на мястото може да видите тук:

Get Directions

Телефони за контакт и допълнителна информация:

Тони: +359-889-526-467

Ето и малко снимки от Варвара.

 

1 comment to Летен йога лагер, Варвара, Септември 2012

 • Петя Колева

  За първи път посещавам Варвара и съм сигурна, че няма да е за последен,след всичко преживяно там!А то беше много-слънце, море,семинар…всичко това споделено с приятели,съмишленици.Прекрасни и удивителни знания,преда-
  дени от Учителя,с цялата му всеотдайност и любов,на нас прохождащите!Какво по-хубаво от това?
  А за медитациите на скалите до морето и в коритото на старата река,обвити в мистика и страхотни изживявания,думите не стигат.Това трябва да се види и преживее!!!
  За себе си мога да кажа,че пристигнах ‘кълбо от нерви’ и емоционално претоварена ,а ето 2 седмици след семинара,аз съм в страхотна”енергийна” форма, така да се каже.И физически и психически стабилна,спокойна.Като че ли никаква провокация не е в състояние да ме ядоса.Аз съм свидетел на своите емоции,наблюдавам ги и не ги преживявам както по-рано.Прекрасно е!Благодаря Ви Учителю!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>