Въпроси, мнения, коментари

Скъпи приятели, на това място може да споделяте впечатления от курсовете или семинарите, които сте посетили. В тази секция, също така може да намерите и отговорите на най-често задаваните от вас въпроси.

9 comments to Въпроси, мнения, коментари

 • Георги Георгиев

  Благодаря!

 • Евгения Русева

  Учителю, Благодаря Ви!
  Прекрасна тишина, великолепна атмосфера и дълбоко знание. И когато думите не идват и не са способни да опишат и изразят дълбочината на усещането и на атмосферата, то по-добре да оставиш безмълвието да говори …
  Благодаря Ви!

 • Цветан Василев

  Това трябва да се преподава в училище на децата!
  Благодаря!

 • Тонка Делчева

  Благодаря Ви учителю!
  Много ми харесаха медитациите с купа, музика по чакри и медитация на реката. Тишината отново ме потопи в безкрая на божествената любов!Храната много ми харесва и ще ми липсва!

 • Петранка Колева

  За мен беше прекрасно изживяване. Изхвърлих много отрицателни енергии, превъзмогнах тежки мисли и ги изчистих от съзнанието си. Дойдох обременена с неща, които ме притискаха емоционално, тръгвам си много по-спокойна и в мир със себе си. Благодаря Ви Учителю за Вашата всеотдайност, практики, медитации, които бяха неповторими. Благодаря и за страхотната храна, която лично ни приготвяхте и бъдете все така с нас!

 • Йорданка Михайлова

  Благодаря за приказните дни по време на семинара в тишина. Търсих отговори на много въпроси, а сега започвам да се питам за въпросите. Дали са точните. Осъзнах, че ми предстои да развържа нови възли. Това което получих на този семинар ми даде сили да продължа. С обич! ОГД Дани

 • Емилия Янкова

  Върнах се към корените си. Четирите дни прекарани в земите на моите деди ми се отразиха прекрасно. Природата е невероятно красива. Хората са духовно богати, базата е удобна. Практиките, които направихме с учителя Кшиштоф ми подействаха очистващо и подмладяващо на тялото и духа. Семинарът в “тишина” дава много отговори на въпросите които се таят дълбоко в себе си. Човек си дава сметка за какво използва думите. Любовта не иска думи, тя се отразява в очите. Всичко това всеки трябва да открие и почувства за себе си. Аюрведичната кухня, която приготвяше учителя беше насочена точно към определена доша. Тя ми се отрази перфектно, макар че трудно свикнах с вкуса.

 • Евгения Русева

  Семинарът в Калофер за мен бе изключително фантастично преживяване. Бе пропит от истинска тишина и спокойствие, които неизменно те водят към хармония, радост и щастие. Всички практики и всяка част от програмата се случваха в изумителен баланс и неизразима дълбочина. Мисля че думите трудно биха описали тази дълбочина която трябва да се преживее, която докосвайки те оставя изумлението на тишината да зазвучи в душата! Благодаря на всички които допринесоха с труда си за тази прекрасна атмосфера и на Вас учителю за това че се раздадохте за нас по този специфичен и невероятен начин! Благодаря Ви за прекрасните дни които посветихте за нас!

 • Петя Колева

  Искам да споделя прекрасните си впечатления от последния семинар в тишина,които се състоя в гр Калофер.
  Изумителна природа,която няма как да не въздеиства върху всичките ти сетива,съчетана с прекрасните умения,беседи и многообразни практики на Учителя Кшиштоф-какво повече да желае истински търсещия индивид? А като прибавим и прекрасните ястия,приготвени лично от Учителя,според нормите на Аюрведа…просто коментарът е излишен.
  За себе си мога да кажа,че след семинара се чувствам много по-спокоина,релаксирана, с по-силно изразена вътрешна тишина,която постигам много по -лесно от преди.
  Физически се чувствам силно заредена с положителна енергия,с по-гъвкави и еластични стави.
  И накрая искам да изразя искренната си признателност и благодарност на Човека,които прави всичко това за нас,търсещите,и се раздава безрезервно , с голяма любов.
  Благодаря Ви Учителю!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>